* meu livro de receitas *

Arroz quatro queijos August 28, 2009

Filed under: arroz & batatas — gabivuolo @ 2:40 am
Tags:

– 4 xícaras (chá) de arroz cozido
– 1 colher (sopa) de manteiga
– 1 cebola picada
– 100g de mussarela
– 100g de parmesão
– 100g de gorgonzola
– 100g de gouda

* Corte os queijos em tiras bem finas.

* Refogue a cebola na manteiga e junte o arroz já pronto.

* Unte uma fôrma refratária e intercale uma camada de arroz e uma de queijo.

* Leve ao forno até que os queijos estejam derretidos e sirva a seguir.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s